Norra Djurgårdsstadsbladet 2013:2

Östermalms stadsdelsförvaltning

 
 

Norra Djurgårdsstadsbladet vänder sig till dig som som bor, arbetar eller bara gillar Norra Djurgårdsstaden med omnejd. Avsändaren är Östermalms stadsdelsförvaltning.

I detta nyhetsbrev berättar vi om projekt, evenemang, resurser och annat som kan vara intressant för dig som bor i Norra Djurgårdsstaden, men det är inte alltid vi som ansvarar för verksamheterna. Eftersom ett av stadsdelsförvaltningens uppdrag är att skapa delaktighet hoppas vi att du hör av dig till oss. Prenumeranterna utgör stommen i det boendenätverk vi vill bidra till. Tillsammans utvecklar vi den hållbara stadsdelen Norra Djurgårdsstaden.

 

Östermalms stadsdelsförvaltning

Karlavägen 104
Box 24 156
104 51 Stockholm

Kontaktperson

Nils Göransson

Telefon

076-124 22 52

E-postadress

Webbplats

För dig som bor i Hjorthagen/Norra Djurgårdsstaden

 
 

Balkongdörrar och fönster är ställen där tjuven kan ta sig in.

Öppet hus om grannsamverkan

På onsdag, 6 mars kl 18.30 håller polisen ett öppet hus om grannsamverkan på Östermalm för alla intresserade. Visste du att studier visar att grannar är det bästa skyddet mot inbrott? 

Läs mer om Öppet hus om grannsamverkan

Boendenätverk för ett levande Norra Djurgårdsstaden

Nätverka med grannarna

För att skapa en bra dialog med och mellan invånare och företagare i Norra Djurgårdsstaden startar Östermalms stadsdelsförvaltning ett boendenätverk. Vi bjuder in till informationsmöten och seminarier och nyinflyttade får chans att delta i forskningsprojekt.

Vill du bli medlem? Prenumerera på detta nyhetsbrev!

 
             
  Avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet