Nyhetsbrevet e-skarpnäck 2011-04-26

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning

 
 

Innehåll:

  • Välkommen på vårstädfest!
  • Stadsdelsnämnden sammanträder
  • Inga deklarationslådor i Björkhagen
  • Testa nya utegymmet
  • Lev piggare - kostnadsfri föreläsning för seniorer
  • Öppethus på fritidsgården Bagishuset
  • Sandsopning pågår
  • Advokatjour i Björkhagen
  • Anmäl klotter och fel i stadsmiljön

 

Välkommen på vårstädfest!

Torsdagen den 28 april mellan klockan 15.00-19.00 ordnar vi en vårstädfest i parkleken Brödkaveln i Bagarmossen. Då är barn och vuxna välkomna att tillsammans under festliga former plocka skräp i närmiljön. Tillsammans skapar vi ett snyggare Skarpnäck och Stockholm.

Läs mer

Stadsdelsnämnen sammanträder

Skarpnäcks stadsdelsnämnd sammanträder den måndagen den 16 maj klockan 18.00. Mötet inleds med en öppen frågestund där du kan ställa frågor till dina lokala politiker. Observera att sammantädet är i Bagarmossens Folkets Hus. Dagordning och ärenden publiceras cirka en vecka innan sammantädet.

Läs mer

Inga deklarationslådor i Björkhagen

Det kommer inte att finnas möjlighet att lämna sin deklaration i Björkhagen i år då Skatteverket minskar antalet ställen med deklarationslådor.

Läs mer

Testa nya utegymmet

Välkommen till stadsdelsförvaltningens nya utegym på Nytorps gärde vid badet. Här finns träredskap för situps, dips, bänkpress, räckhäv och knäböj.

Lev piggare - kostnadsfri föreläsning för seniorer

Birgit Granbo inspirerar till en hälsosam kosthållning i sin föreläsning "Lev piggare" den 27 april klockan 14.45. Hon visar på enkla knep och nyheter, smakprov ingår. Plats: Mötesplats Hammarbyhöjden, Tidaholmsplan 18 i ”Guldrummet”. Kostnadsfritt. Anmälan på telefon 08-508 15 541.

Läs mer

Öppethus på fritidsgården Bagishuset

Välkommen till öppethus på fritidsgården Bagishuset den 2 maj mellan 15.00-20.00. Bagishuset ligger på Byälvsvägen 20. Telefon 08-508 173 33.

Sandsopning pågår

Nu pågår arbetet med att sopa upp sanden på gång-, cykel- och körbanor påbörjats i ytterstaden. Du kan hjälpa till genom att respektera p-förbudet på servicenätter och dagar. Sandsopningen ska vara klar senast den 15 maj.

Läs mer

Advokatjour i Björkhagen

Advokatjouren är en kostnadsfri mottagning i cirka 15 minuter där advokater hjälper dig med en första genomgång av ditt problem. Nästa tillfälle är på onsdag den 27 april.

Läs mer

Anmäl klotter och fel i stadsmiljön

Vi har alla ett ansvar för att Skarpnäck och Stockholm är rent, vackert och tryggt. Du kan dygnet runt anmäla klotter, trasig beslysning, gropar i asfalten, lämna synpunkter på städning med mera på gator och torg samt gång- och cykelbanor. Anmäl på www.stockholm.se/felanmalan eller ring 08-651 00 00.

Läs mer 

 

Besöksadress

Björkhagsplan 6
Box 5117

Kontaktperson

Stefan Lundh

Telefon

08-508 15 000

E-postadress

Webbplats

www.​stockholm.​se/skarpnack

Ansvarig utgivare

Margareta Östrand, tf stadsdelsdirektör

 
             
  Avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet