Nyhetsbrevet e-skarpnäck 2011-06-13

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning

 
 

Innehåll:

 • Stadsdelsnämnden sammanträder
 • Tyck till om parkskötseln i Bagarmossen
 • Invigning av Indianparken i Björkhagen
 • Gör skillnad i ett barns liv
 • Gå på skateboardkurs i Skarpaby
 • Hyr kanot vid Söderbysjön
 • Sommarprogram på Mötesplats Hammarbyhöjden
 • Bussutflykt med anhörigstödet
 • Sommar med Tellus
 • Allt fler tycker att Stockholm har en bra miljö
 • Anmäl klotter och fel i stadsmiljön

 

Stadsdelsnämnden sammanträder

Skarpnäcks stadsdelsnämnd sammanträder den 16 juni i Skarpnäcks kulturhus. Mötet inleds med en öppen frågestund där du kan ställa frågor till dina lokala politiker.

Läs mer

Tyck till om parkskötseln i Bagarmossen

Den årliga medborgarundersökningen visar att över hälften av de som svarat är missnöjda med hur parker och grönområden sköts. Det vill vi ändra på. Välkommen på möte den 14 juni.

Läs mer

Invigning av Indianparken i Björkhagen

Välkommen till den upprustade Indianparken i Björkhagen. Parken invigs den 16 juni klockan 15.30 av stadsdelsnämndens ordförande Billy Östh (M).

Läs mer

Gör skillnad i ett barns liv

Vill du göra något roligt och stimulerande? Har du ett intresse för andra människor? Har du engagemang? Om detta stämmer in på dig, kanske du och din familj skulle vara intresserade av att bli stöd-/ kontaktfamilj till ett barn eller ett syskonpar.

Läs mer

Gå på skateboardkurs i Skarpaby

Skarpaby parklek i Skarpnäck erbjuder skateboardkurs för barn och unga under veckorna, 24, 25, 26, 30, 31 och 32.

Läs mer 

Hyr kanot vid Söderbysjön

Stadsdelsförvaltningen hyr ut kanoter och flytvästar vid Söderbysjön.  För bokning ring Björkhagens Golf på 08-508 173 27. Bokning efter den 12 augusti görs på 08-508 173 33.

Sommarprogram på Mötesplats Hammarbyhöjden

Mötesplats Hammarbyhöjden är en öppen träffpunkt för dig som är senior. Till oss kan du slinka in för en stunds samvaro eller delta i en specifik aktivitet, vi har kaféer, internetsurf, gympa, Qigong och en hel del annat.

Läs mer

Bussutflykt med anhörigstödet

Välkommen på bussutflykt för anhöriga tillsammans med närstående. Utflykten är för dig som hjälper, vårdar eller visar stor omsorg om en närstående. Vi åker till Simpvik på Gålö den 21 juni (sommarfest) och 31 augusti. Ta tillfället i akt att umgås med andra, ta en promenad eller ett dopp i havet.

Läs mer

Sommar med Tellus

Tellus Fritidscenter är en öppen fritidsverksamhet för Stockholms stads alla seniorer och personer med funktionsnedsättning. Tisdagar-torsdagar  kommer Tellus att vara ute vid badet på Stora Sköndal. Där kan du bl a umgås, gå med stavar, spela boccia eller kubb samt bada och njuta av den vackra naturen.

Läs mer

Allt fler tycker att Stockholm har en bra miljö

Allt fler stockholmare tycker att Stockholm har en bra miljö och nära 90 procent tycker det är bra att staden driver ett aktivt miljöarbete. Det visar rapporten Miljö- och miljövanor i Stockholm 2010, som miljöförvaltningen tagit fram.

Läs mer

Anmäl klotter och fel i stadsmiljön

Vi har alla ett ansvar för att Skarpnäck och Stockholm är rent, vackert och tryggt. Du kan dygnet runt anmäla klotter, trasig beslysning, gropar i asfalten, lämna synpunkter på städning med mera på gator och torg samt gång- och cykelbanor. Anmäl på www.stockholm.se/felanmalan eller ring 08-651 00 00.

Läs mer 

 

Besöksadress

Björkhagsplan 6
Box 5117

Kontaktperson

Stefan Lundh

Telefon

08-508 15 000

E-postadress

Webbplats

www.​stockholm.​se/skarpnack

Ansvarig utgivare

Margareta Östrand, tf stadsdelsdirektör

 
             
  Avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet