Nyhetsbrevet e-skarpnäck 2015-05-18

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning

 
 

 

Skarpnäcks stadsdelsnämnd bjuder in till öppet sammanträde

Skarpnäcks stadsdelsnämnd bjuder in dig till öppet sammanträde torsdag 21 maj klockan 18.00. Mötet inleds med en frågestund där du kan ställa frågor till dina lokala politiker. Tema: Stadsodling.

Läs mer

Tyck till om Kärrtorps centrum

Nu pågår samråd om 160 nya lägenheter och en upprustning av torget i Kärrtorps centrum. 18-19 maj klockan 15.00–19.30 är det öppet hus på biograf Reflexen och på torget i Kärrtorps centrum. Välkommen att ställa frågor och tycka till om hur torget kan utformas och vilka nya aktiviteter som ska finnas där.

Läs mer

Beslut om samrådsredogörelse för programmet Hammarbyhöjden-Björkhagen

Samrådsredogörelse och fortsatt inriktning för programmet Hammarbyhöjden-Björkhagen planeras beslutas i stadsbyggnadsnämnden på torsdag 21 maj.

Läs mer

Var med i Skarpnäcks Ungdomsråd

Är du mellan 13-18 år? Vill du lära dig mer om demokrati, politik och vara med och påverka din stadsdel? Då är Skarpnäcks Ungdomsråd något för dig!

Läs mer

Skarpnäck sportscamp för dig 8-12 år

Den 22-25 juni anordnar vi Skarpnäck sportscamp – en händelse med fokus på glädje. Då kan du som är 8-12 år prova på olika idrotter. Anmäl dig nu!

Läs mer

Sommarutflykter för seniorer

Mötesplatsen för seniorer i Hammarbyhöjden anordnar utflykter med buss i sommar.

Läs mer

Viktig information om färdtjänst

Färdtjänsthandläggningen i Skarpnäcks stadsdelsförvaltning har sommarstängt vecka 30-33. Du som behöver ansöka om riksfärdtjänst för resor i juli och augusti måste inkomma med din ansökan senast den 1 juli. Har du frågor? Ring oss på 08-508 150 56

”After Run” på parkleken Brödkaveln

I samband med Bagisloppet den 9 juni festar vi till det lite extra i parkleken. Vi målar banderoller dagen innan och hejar på alla som springer. Klockan 16.00 tänder vi grillen och bjuder på ”After Run”-korv. Passa på att hälsa på i parkleken och se hur vi har det!

Läs mer

I Elsas famn efter flykten

Som ensamkommande barn är man extremt skör när man anländer till Sverige. Omfamnad i Elsas jourhem kan 14-åriga Fjori äntligen få trygghet, mammakärlek och vägledning till ett självständigt liv. – Och jag får flerfaldigt tillbaka, säger Elsa, jourhemsmamma.

Läs mer

Rösta på årets Stockholmsbyggnad 2015

Varje år färdigställs många hundra byggnader i vårt växande Stockholm. Flera av dem är värda att uppmärksammas för sin skönhet och sitt bidrag till stadens utveckling. En av årets finalister är kvarteret Regndroppen i Björkhagen.

Läs mer

 

Besöksadress

Björkhagsplan 6
Box 5117

Kontaktperson

Stefan Lundh

Telefon

08-508 15 000

E-postadress

Webbplats

Skarpnäck

Ansvarig utgivare

Margareta Östrand, stadsdelsdirektör

 
             
  Avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet