Nyhetsbrevet e-skarpnäck 2017-06-12

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning

 
 

Skarpnäcks stadsdelsnämnd bjuder in till öppet sammanträde

Skarpnäcks stadsdelsnämnd bjuder in dig till öppet sammanträde torsdag 15 juni klockan 18.00 i Skarpnäck. Mötet inleds en frågestund där du kan ställa frågor till dina lokala politiker.

Läs mer

Välkommen till Flaten i sommar!

Nu är det dags för en ny sommarsäsong vid sjön Flaten med de populära badplatserna. Vid badet finns servering, grillplatser, boulebanor, beachvolleyplan, naturstig och ett utegym. Flatenbadet är tillgänglighetsanpassat. Runt sjön finns Stockholms största naturreservat.

Läs mer

Parklekar och ungdomsgårdar är öppna hela sommaren

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning har två parklekar och två ungdomsgårdar som är öppna hela sommaren. Parklekarna är för dig mellan 7–13 år och ungdomsgårdarna för dig mellan 13–17 år.

Läs mer

Samråd pågår!

Det pågår just nu tre samråd inom stadsdelsområdet. Ett för en ny permanent förskola vid Stångåvägen, sista dag att lämna synpunkter är 28 juni, ett för 135 lägenheter vid Garagevägen och Lidköpingsvägen, sista dag för synpunkter är 14 juni och ett för bostäder vid Kärrtorps IP, sista dag där är 16 juni.

Läs mer

Sommarfotboll på Kärrtorps idrottsplats

Kom ner till Kärrtorps IP och spela fotboll i sommar. Bagarmossen Kärrtorp BK bjuder in alla till att spela spontanfotboll 4 dagar i veckan; tisdag, onsdag, torsdag och fredag under hela sommaren. Från vecka 26 till vecka 31 klockan 13.00–17.00 (med undantag för den 30/6). Utrustning finns att låna. Ring 08-120 274 52 för mer information.

Midsommarfirande i Hammarbyhöjden för dig senior

Den 20 juni klockan 13.30 firar vi midsommar med musikunderhållning på restaurang Astrid och Svea, Tidaholmsplan 18. Drop-in för dig som vill fika. Midsommartallrik à 120 kr bokas hos restaurangen.

Läs mer

Skarpnäcks kulturhus ställer till med gatufest

Vi avslutar vår temamånad med en slututställning och en levande gatufest: gatu-performance, gatumusik och videokonst. Mingla med basinkomstroboten, bli en del av gatuteatern själv! Grillarna är framme: Ta med det du vill grilla – knytkalas! Lördag 17 juni klockan 18–23.

Läs mer

Gå på Parkteatern i sommar!

Parkteatern ger flera föreställningar i vårt område i sommar. Först ut är Clownen Manne och hans två barn Maria och Olle i Skarpaby parklek 13 juni.

Läs mer

Förskolan Molntappen 30 år

Till dig som har gått eller jobbat på förskolan Molntappen i Skarpnäck, vi firar 30 år! Vi bjuder på fika och gott sällskap. Ta chansen att möta barndomskamrater och dela gamla minnen. Välkommen 13 juni klockan 16.00–18.00. Med vänliga hälsningar Molntapparna.

Läs mer

Nominera till Trygghetspriset

Stockholm ska erbjuda en trygg och sammanhållen stad som verkar för alla. Därför delar vi ut ett trygghetspris. Du har nu möjlighet att nominera en verksamhet eller organisation som arbetar aktivt för jämställdhet och inkludering samt mot diskriminering och fördomar i Stockholm.

Läs mer

Gift dig i Stadshusparken i sommar

Den 4 augusti flyttar vi ut vigslarna i Stadshusparken. Under Pride-veckan i sommar vill Stockholms stad fira kärleken och allas lika värde!

Läs mer

 

Besöksadress

Björkhagsplan 6
Box 5117

Kontaktperson

Stefan Lundh

Telefon

08-508 15 000

E-postadress

Webbplats

Skarpnäck

Ansvarig utgivare

Denise Melin, stadsdelsdirektör

 
             
  Avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet