Nyhetsbrevet e-skarpnäck 2017-08-23

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning

 
 

Skarpnäcks stadsdelsnämnd bjuder in till öppet sammanträde

Skarpnäcks stadsdelsnämnd bjuder in dig till öppet sammanträde torsdag 24 augusti klockan 18.00 i Skarpnäck. Mötet inleds med tema om äldreomsorgen och en frågestund där du kan ställa frågor till dina lokala politiker.

Läs mer

Tack till dig som sommarjobbat hos oss!

Stadsdelsförvaltningen vill rikta ett stort tack till alla ungdomar som arbetat hos oss i sommar. Ni har gjort ett fantastiskt jobb och vi hoppas att ni har fått med er nya erfarenheter och kunskaper för kommande yrkesliv och framtida karriär. Lycka till!

Läs mer

För dig senior

Måndag 4 september startar höstens program på Mötesplats Hammarbyhöjden och Mötesplatsen i Skarpnäck. Nytt i Skarpnäck är att vi har öppet café varje fredag klockan 13.00. Vi kommer också ha ett matlag för män på onsdagar med start 27 september.

Läs mer

Kurs för anhöriga till personer med missbruk/beroende

Har du en närstående person i aktivt missbruk? Anhöriga är viktiga personer till individen med missbruksproblem. Därför startar Öppenvård sydost i september en kurs för anhöriga där du får lära dig nya och alternativa samtalstekniker och förhållningssätt.

Läs mer

Hösten på Skarpnäcks kulturhus

Visning av och samtal om filmen Antifascisterna, Mosaik - en unik utställning i mosaik av konstnärer från den dagliga verksamheten Inuti, loppmarknad och Romska kulturdagar.

Läs mer

Hur vill du att framtidens Stockholm ska vara?

Måndag 18 september besöker Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård vårt stadsdelsområde. Ta chansen att ställa frågor och diskutera med stadens högsta företrädare.

Berätta och diskutera utifrån det som engagerar dig just nu. Det kanske är tankar om trygghet, om hur stadsdelsområdet ska vara när ditt barn växer upp, om hur det ska byggas, om hur du som är ung vill att vårt område ska utvecklas, om vad som är bra och dåligt idag eller vad du behöver för att förverkliga dina drömmar. Kort och gott om vad du har för förväntningar på ett Stockholm och Skarpnäck för alla. Platsen är Reflexen i Kärrtorp och preliminär tid är klockan 18.00.

Mer information kommer på stockholm.se/skarpnack/nyheter och i sociala medier.

Öppet hus på Kulturskolan

Vad ska du mellan 6-22 år göra på din fritid i höst? Nu på torsdag den 24 augusti har Kulturskolan Stockholm öppet hus. Kom till någon av våra lokaler och prova på musik, sång, dans, teater, konst och media.

Läs mer

 

Besöksadress

Björkhagsplan 6
Box 5117

Kontaktperson

Stefan Lundh

Telefon

08-508 15 000

E-postadress

Webbplats

Skarpnäck

Ansvarig utgivare

Denise Melin, stadsdelsdirektör

 
             
  Avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet